Om os

Daimler Scandinavia ApS går snart ind i sit 25 år som distributør i Danmark. Siden 2002 har vores fokus været på professionelle produkter til kommunikation via mobilt bredbånd.

Vi har i årevis leveret avancerede modems og routere til mange forskellige anvendelsesområder, bl.a. i industrien, blå blink, militæret og ikke mindst til hele transportsektoren.

Vi har en komplet portefølje af modem og routere til 4G, 3G og GSM inkl. diverse antenner og øvrigt tilbehør, ligesom sortimentet også omfatter f.eks. 3G og 2G bordtelefoner, fax- og sms gateways til at bringe analogt udstyr på mobilt bredbånd samt testudstyr til måling af dækning.

Vi distribuerer produkt sortimentet fra en række af verdens førende producenter af antenner, modems og routere til kommunikation via 2G, 3G og 4G.

Som professionel distributør af hardware har vi i mange år haft et tæt samarbejde med diverse teleskaber, når deres kunder har efterspurgt professionelt udstyr til løsninger hvor man ikke kan klare opgaven med billige USB modems og plastik routere. Vi er til stadighed involveret i en lang række projekter sammen med enten teleselskaber eller IT og teleforhandlere, omkring løsninger inden for professionel kommunikation via mobilt bredbånd.

Vores mange erfaringer kommer vores kunder til gode, og vi medvirker gerne til de indledende samtaler, når nye produkter skal udvælges til diverse projekter.