Nyheder fra vores leverandører.
Poynting-inkluderer.png
Poynting inkluderer puck antenne i sit sortiment
Poynting er barslet med deres første puck antenne, en ny LTE Puck antenne - OMNI-A0232 – som er den ideelle løsning til alle de situationer, hvor modems og routere til mobilt bredbånd er monteret inde i kasser, maskiner eller køretøjer. Omni-A0232 dækker alle cellulære frekvenser fra 790-2700 MHz og har op til 3 dBi forstærkning, hvilket er rigtig godt af en puck antenne.
Læs mere...
PTCarphone3-n.png
PTCarphone3
Samtale kvaliteten optimeres for chauffører uanset hvor køretøjet befinder sig, ved brug af PTCarphone3 fra Pei Tel! En fastmonteret telefon i lastbilen, bussen eller for den sags skyld i skibet, giver den absolut bedste samtalekvalitet og pålidelighed i brug. Med integreret hands-free funktionalitet, sikres chaufføren bedst mulige arbejdsforhold, også under samtale.
Læs mere...
4glte-m2m-n.png
Ny 4G LTE Router fra Cradlepoint indfrier forventningerne til hurtige M2M løsninger!
Virksomheder der overvejer at bruge trådløst 4G/LTE til at opnå en højere hastighed i deres netværk, er nu i stand til at gøre deres overvejelser til en realitet, idet Daimler nu distribuerer den nye 4G/LTE M2M router fra Cradlepoint, COR IBR600 4G.
Læs mere...
3G-bordtelefon.png
3G bordtelefon med HD voice fra Telecom FM
Efter grundig test både hos os og udvalgte forhandlere, sætter vi fuldt fokus på salget af en af de mest solgte bordtelefoner i Europa. Bortelefonen fra Telecom FM sælges af Vodafone med Vodafone brand i England, Tyskland og Spanien.
Læs mere...
Netcomm-Wireless-4G100W.png
Professional 4G Router med 24/7 watchdog teknologi og stærk WiFi til ny lavere pris!
Netcomm Wireless 4G100W 4G markedet herhjemme er domineret af Huawei og Samsung routere på grund af den lave pris. Disse routere er modeller uden teknologi til at sikre en pålidelig forbindelse til Internettet 24/7 og ofte også med forholdsvis langsom WiFi forbindelse og relativ lille WiFi dækning, men de er som sagt billige.
Læs mere...