Nyheder fra vores leverandører.
Ny-Tecdesk-3600-3G.png
Ny Tecdesk 3600 3G bordtelefon fra Daimler.
Santok præsenterede Tecdesk 3600 (TD3600) på Mobile World udstillingen i Barcelona og TD3600 viderefører de erfaringer Santok har fået gennem flere års succes med TD8800. TD3600 kommer nu med et 2,8” farve display, fuld HD voice support, Bluetooth 2.1, håndfri samtale via den indbyggede højtaler samt en separat headset knap.
Læs mere...
Cloudgate-3G-Gateway.png
Cloudgate 3G Gateway med gratis portal software til administration og overvågning
Efter at have været Europas førende producent af 2G og 3G modems, har også Option måttet sande at konkurrencen fra Kina er stor, hvorfor man har sadlet om og nu fokuserer 100 % på at bruge sine mange kompetencer indenfor mobilt bredbånd på M2M markedet. Det har resulteret i Cloudgate, en avanceret 3G router som modulært kan udvides med en række porte, således at Cloudgate kan bruges i stort set alle typer løsninger, uanset hvad man vil tilslutte til enheden.
Læs mere...
3G-M2M-Router.png
3G M2M Router fra Netcomm Wireless med både WiFi og analog port til tale.
Opret et wide-area-netværk med enten punkt-til-punkt eller punkt-til-multi-punkt forbindelser fra stort set hvilket som helst sted og til hvad som helst via 3G. Med etablering af forbindelse via WiFi eller Ethernet, er NTC40 den perfekte router til kommunikation med ubemandede steder, og giver en pålidelig forbindelse i selv de hårdeste miljøer.
Læs mere...
Udfordringen.png
Udfordringen - et stigende behov for uafbrudt kommunikation til Internettet!
Virksomheder nyder godt af fordelene ved virtualiserede og cloud baserede virksomheds løsninger. Disse fordele kræver dog en konstant, ubrudt Internetforbindelse - og virksomhederne er tvunget til at se på måder at opfylde og ikke mindst sikre disse krav på.
Læs mere...
Robust-router.png
Robust router med WiFi til udendørs brug fra Netcomm Wireless
Med kommunikation over mobilt bredbånd, er der åbnet op for at etablere kommunikation der hvor der er mest brug for det, uanset forholdene. Og når forholdene er tilpas vanskelige på grund af vind og vejr, og manglende mulighed for at montere udstyret i beskyttede omgivelser, så er det man har brug for Netcomm NTC-30WV.
Læs mere...