Nyheder fra vores leverandører.
AirLink-ES440.png
Sierra Wireless lancerer kampagne pris på AirLink ES440 resten af året!
Sommerferien er efterhånden forbi og Sierra Wireless skyder eftersommeren i gang en kampagne på AirLink ES440, deres robuste 4G router skræddersyet til fall back / back-up af faste linjer eller bare som en hurtig og meget sikker mobil bredbåndsforbindelse, da ES440 leveres uden WiFi.
Læs mere...
God-sommer.png
God sommer
Sommerferien står for døren, og der meldes om stigende vækst i samfundet – umiddelbart to modsatrettede budskaber, men under alle omstændigheder håber vi at der kommer til at ske lidt henover sommeren, selvom vi skal afholde noget ferie. Vi har kontoret bemandet hele sommeren og er klar til at betjene jer og få ekspederet nogle ordrer :)
Læs mere...
Huawei-4G-WiFi.png
Nyt Huawei 4G WiFi hotspot fra Daimler
Tag din 4G mobile Wi-Fi internetforbindelse med dig overalt - rundt i huset, eller ud og omkring med en Huawei E5372 router. Denne 4G router kan hjælpe dig med at oprette et sikkert Wi-Fi-hotspot, hvor du har brug for det, med 4G adgang hvor 4G er tilgængeligt og automatisk skift til 3G hvis der ikke er 4G dækning.
Læs mere...
Fastmonteret-mobil-telefon.png
Fastmonteret mobil telefon i køretøjer, sikrer samtale kvaliteten
Professionelle chauffører har brug for en professionel arbejdsplads, hvilket også omfatter professionel kommunikation. Det er netop hvad PT CarPhone 3 fra tyske PeiTel tilbyder.
Læs mere...
b890Internet.png
Få Internet forbindelsen i orden til påsken!
Påsken nærmer sig, så sommerhus sæsonen går for alvor i gang, hvorfor det er vigtigt at få styr på internet og eventuelt telefoni i sommerhuset. Forældre og især børn og unge vil ikke med i sommerhus, hvis det betyder de skal undvære adgangen til Internettet, og udfordringen i mange sommerhusområder er, at det kan være vanskeligt at få ordentlig Internet forbindelse uden en ekstern, fastmonteret antenne.
Læs mere...