Nyheder fra vores leverandører.
AirLink-ES440.png
Ny AirLink ES450 fra Sierra Wireless
Sierra Wireless har opgraderet AirLink sortimentet med AirLink ES450 som vil erstatte AirLink ES440 på sigt. Modem modulet er opgraderet til et nyt modem modul, som dækker flere LTE frekvenser internationalt. Der er fortsat 3 års garanti og AirLink ES450 sælges til samme pris som AirLink ES440.
Læs mere...
D2377-new.png
Ny 4G tester til måling af indendørs og udendørs dækning på mobilnettet
Vi præsenterer hermed vores første netværkstester, som understøtter 4G på diverse frekvenser og kan bruges overfor alle teleselskaber. Det har været et problem ikke at kunne teste dækning på 4G, især nu hvor udbredelsen af 4G sker i hele landet og vi er glade for at vi nu kan dække det behov, endda til en meget rimelig pris i forhold til de tidligere 2G og 3G testere.
Læs mere...
God-sommer.png
3G Raven Desktop Smartphone fra Jablocom
Vi er nu klar til at tage imod bestillinger på den nye 3G Raven Desktop Smartphone fra Jablocom. Vi har store forventninger til Raven telefonen fra Jablocom, som i vores øjne er meget mere end en bordtelefon. En Raven forener det bedste fra en bordtelefon, en smartphone og en tablet!
Læs mere...
image010-new.png
En nem og billig vej til en bedre og hurtigere 4G/3G forbindelse!
Vores udsendte medbragte et E5372 HotSpot fra Huawei og en Poynting Xpol A-0010 antenne på en ferietur til USA i sommers. En del af deres ferie blev tilbragt i nationalparker, hvor der ligefrem annonceres, af sikkerhedsmæssige hensyn, at der ikke er dækning for mobiltelefoner, så antennen var medbragt for at se om den udgjorde en forskel.
Læs mere...
xpol10.png
Opnå bedre indtjening ved fokus på salg af antenner til mobilt bredbånd
Gennem vores løbende dialog med både nye og rutinerede salgskonsulenter hos vores forhandlere, er vi blevet opmærksomme på at der nogle steder hersker en misforståelse omkring brug af antenner til 3G/4G modems og routere.
Læs mere...