Opnå bedre indtjening ved fokus på salg af antenner til mobilt bredbånd

Gennem vores løbende dialog med både nye og rutinerede salgskonsulenter hos vores forhandlere, er vi blevet opmærksomme på at der nogle steder hersker en misforståelse omkring brug af antenner til 3G/4G modems og routere. Man har en misforstået opfattelse af, at det er ulovligt bruge antenner til mobilt bredbånd, hvilket absolut intet har på sig.

Man kalder antenner for forstærkere (Repeatere) og sætter dem i kategori med elektroniske forstærkere, som er klart ulovlige at bruge uden tilladelse fra teleselskaberne, og dermed fraskriver man sig muligheden for et attraktivt mersalg af antenner og snyder sig selv for en fortjeneste.

For lige at tage det produkttekniske først! En antenne er en helt passiv, mekanisk komponent, som udelukkende er i stand til at forstærke signalet via antennens størrelse og udformning, og så videregive dette stærkere signal via det tilsluttede kabel, som er forbundet til et modem eller router i den anden ende. Dette er absolut tilladt og kan varmt anbefales til alle. Alle teleselskabers kundesupport anbefaler deres kunder at købe en antenne, hvis forbindelsen er dårlig, på trods af at de ikke selv vil sælge dem.

En repeater derimod, er en aktiv elektronisk enhed, som via elektronisk trådløs forstærkning risikerer at overstyre signalet og derved ødelægge signalet for andre indenfor en given afstand, og det er af denne årsag at repeatere generelt er ulovlige at installere uden tilladelse fra teleselskabet, hvis frekvenser man forstærker.

Som enhver butikselev lærer som noget af det første: Lad aldrig kunden forlade butikken uden at du prøver at sælge ham mest muligt! Antenner repræsenterer en suveræn mulighed for mersalg, som kan bidrage væsentligt til indtjeningen, når routere og modems nærmest bliver foræret væk. Som minimum kan salget af en router fra Huawei suppleres med salg af en indendørs antenne fra Poynting og er behovet der for yderligere forstærkning, så har vi antennerne til montering udendørs og det bedste af det hele er at kunderne kun vil opleve det som en god service, idet antennen mærkbart forbedre modtagelsen af signalet og derfor altid giver kunden en bedre oplevelse. Selv en god forbindelse vil blive endnu bedre ved brug af en antenne.

Daimler fører et sortiment af antenner til både indendørs og udendørs montering. Antennerne fra Poynting er af meget høj kvalitet både mekanisk og materialemæssigt, og de er kendte for at give de absolut bedste resultater sammenlignet med billige antenner typisk fra Asien. De fleste Poynting antenner leveres med kabel af god kvalitet i en passende længde for de fleste installationer, og med SMA stik der passer til mange modems og routere. Vi har selvfølgelig også både forlænger ledninger og konvertere til andre stik typer, hvis der er behov for dette.

Vi medsender vores velkendte antenneguide, som frit kan bruges overfor jeres kunder og ser frem til at høre fra jer.

XPOL10_3_Quadrat_2-180x180.jpg
XPOL_A0002x.jpg
LPDA-A0092-antenna-150x150.jpg
OMNI-A0121-V3-antenna-150x150.jpg