Nye produkter fra Cradlepoint


Cradlepoint udvider konstant sit sortiment af routere til mobilt bredbånd med nye designs og features.

Vi præsenterer løbende de nyeste routere til IoT (M2M), til failover / back-up af faste linjer, samt til installation i alle typer køretøjer, så snart de er klar til salg i Danmark. Se dem herunder.


Læs om IBR900 her.

Cradlepoint COR IBR900 / COR IBR950

IBR900 er Cradlepoints nyeste 4G router til lynhurtig, sikker kommunikation via mobilt bredbånd. Med Cat 6 modem, som yder 300 mbit hastigheder, er IBR900 en meget hurtig router, som er velegnet som en sikker forbindelse til forretnings-kritiske applikationer.

IBR900 er mere kompakt end IBR1100, men stadig en meget robust 3G / 4G / LTE netværks løsning. Ideel til netværk i køretøjer, herunder politibiler, ambulancer, busser mv. men også til almindelige kontorer.

IBR900 har fuld support af ECM og NetCloud, Cradlepoint unikke løsning til styring af alle mobile enheder, og giver organisationer mulighed for hurtig udrulning af enheder.
Ny Cradlepoint IBR350

Med IBR350 3G router har Cradlepoint sendt deres første 3G router til M2M segmentet på markedet i Europa.

Målgruppen er alle former for M2M løsninger hvor der lægges vægt på stabil uafbrudt 24/7 forbindelse, fjernkontrol og overvågning via ECM, zero touch konfiguration ved installation, sikkerhed i form af indbygget firewall, VPN inkl. Support af IPSec, GRE, NAT-less routing, Virtual Server/Port Forwarding, IPv6 samt understøttelse af PCI 3.0 til sikre betalings transaktioner.

Læg mærke til de 2 simkort holdere, som tilvejebringer failover via sekundær udbyder, eller udvidelse af trafik plan.ibr1100_front.png

Cradlepoint IBR1100 - skabt til at sidde i køretøjer

IBR1100 er Cradlepoints nye 4G router til varebiler, lastbiler, busser og andre køretøjer.

IBR1100 er en kompakt, robust 3G / 4G / LTE netværks løsning designet til missionskritisk konnektivitet i de mest udfordrende miljøer. Ideel til netværk i køretøjer, herunder politibiler, ambulancer, busser mv. Med fuld support af ECM har organisationer mulighed for at skalere implementering hurtigt og styre deres netværk i køretøjer nemt i real-tid.

IBR1100 er bygget til at beskytte mod ekstreme temperaturer, luftfugtighed, stød, vibrationer, støv, vand sprøjt, omvendt polaritet og spikes i strøm / spænding samt udstyret med ignition sense, til at styre hvor længe enheden skal være tændt, når motor slukkes.


cor-extensibility-dock_0_0.jpg

Cradlepoint Dual Modem Dock

Cradlepoints dual-modem dock til IBR1100 serien, giver fleksibilitet i ved ekstra båndbredde eller failover kapacitet på tværs af flere tele selskaber. Trådløs-til-trådløs failover sikrer at forretnings kritiske applikationer konstant er online, når du har mest brug for dem.

Et andet modem kan også bruges til at forøge båndbredden til applikationer som passagerer WiFi, video eller cloud adgang til sikre en ideel kvaliteten af erfaringer.

Udviklet til erhvervskøretøjer og første respondenter, det modulære design giver mulighed for at fremtidssikre som netværket vokser eller nye tjenester som Band 14 for den offentlige sikkerhed er udviklet.