Ny lynhurtig 4G router til professionelle kunder


CalAmp er listet på Nasdaq børsen og er en af USA's største producenter af professionelt udstyr til kommunikation via mobilnettet. CalAmp er blandt de foretrukne leverandører til den amerikanske transportsektor, til entreprenør maskiner og ikke mindst til olie industrien.

CalAmp routere er meget anvendte til kommunikation i forbindelse med produktion og rapportering fra olie og gas produktionsanlæg, i transportsektoren er man førende leverandør til blå blink hvor politi, brandvæsen og øvrige redningsvæsner er storkunder. Eksempelvis er Caterpillar den største OEM kunde hos CalAmp, idet CalAmp's router teknologi bruges i Caterpillars velkendte gule entreprenør maskiner.

CalAmp bruges meget indenfor diverse M2M løsninger, som til måling og rapportering af vand og spildevand og meget andet. CalAmp routere er udstyret med I/O stik, som gør det muligt at tilslutte diverse sensorer til routerne.

CalAmp er partnere med Sierra Wireless og har tidligere produceret AirLink serien for Sierra Wireless, så det er en meget erfaren producent vi præsenterer for dig.


vanguard5530_mobile_angle2.jpg

Vi har arbejdet sammen med CalAmp i flere år, og har leveret deres routere gennem specialiserede forhandlere til dansk skibsfart, danske militær køretøjer, enkelte vognmænd og til andre logistik løsninger.

Vi ser et stort marked for CalAmps 4G routere især inden for blå blink, hvor de kan tilbyde 4G routere med 2 simkort, et meget robust kabinet og fuld support af et udvidet temperatur område.

CalAmp er målrettet transportsektoren, omfattende transportvirksomheder og vognmænd, entreprenør maskiner og køretøjer, landbrugsmaskiner ligesom enhver anden industri, hvor der er efterspørgsel på hårdføre produkter med høj ydelse og sikkerhed.

Vanguard 5530 udmærker sig ved at have en meget høj up- og download hastighed, er utroligt driftssikre og beregnet til 24/7 drift, hårdføre i form af solide kabinetter, der opfylder mil specs og support af udvidede temperaturområder, så de virkelig kan tåle barske omgivelser. De udmærker sig også ved at have en meget nøjagtig GPS, ligesom de har en portalsoftware til nemt vedligehold og styring af enhederne.

Erfaringer fra danske forhandlere er, at Vanguard 5530 er nem at konfigurere og installere, så det er ligeledes et meget forhandlervenligt produkt.

Vi markedsfører CalAmps 4G router Vanguard 5530 i 2 versioner; med eller uden WiFi.