Ny 4G tester til måling af indendørs og udendørs dækning på mobilnettet

Vi præsenterer hermed vores første netværkstester, som understøtter 4G på diverse frekvenser og kan bruges overfor alle teleselskaber.
Det har været et problem ikke at kunne teste dækning på 4G, især nu hvor udbredelsen af 4G sker i hele landet og vi er glade for at vi nu kan dække det behov, endda til en meget rimelig pris i forhold til de tidligere 2G og 3G testere.
Det skal understreges at den nye 4G tester er bagud kompatibel og dermed også kan bruges til måling af dækning i områder med 3G og / eller 2G.
For jer der har kunder der har brug for bedre signal, så en signal tester den nemmeste måde at finde frem til den bedste placering af antennen på den pågældende lokation og med vores nye 4G tester kan der nu testes på alle frekvenser. 4G testeren reducerer installationstiden og forbedrer installationens effektivitet og pålidelighed, ligesom den anvendes til at positionere antennen og til at teste effektiviteten.


Vi har aktivt markedsført den nye Jablocom Raven desktop smartphone siden december og vi får mange meget positive tilkendegivelser retur fra de forhandlere, som hidtil har solgt Raven til deres kunder. Raven bliver modtaget rigtig pænt i markedet og den opleves som et væsentligt alternativ til en normal smartphone, hos de medarbejdere som enten er meget på telefonen eller har mange kald der skal omstilles. Sjovt nok modtages den også flot på chefgangene, hvor den er en pryd på skrivebordet.

Vi har fået udført gennemgribende tests sammen med Scale løsninger fra TDC med stor succes. Raven er fuldt kompatibel og applikationen afvikles hurtigt, så der er stor begejstring.

Vi har opdateret vores sammenligningsskema på diverse bordtelefoner, så i har et værktøj i frit kan bruge overfor jeres kunder. Vi har valgt at fjerne priserne, så i nemt kan bruge skemaet til udsendelse til egne kunder. Dermed kan i frit sætte jeres egne priser baseret på priserne i den vedhæftede prisliste.

Den seneste tids valuta uro med stigning i USD og fald i Euro, har medført at nogle af vores leverandører har måttet hæve priserne. Dette rammer nu en del af vores antenne sortiment, idet Poynting har hævet nogle priser her fra februar 2015. Se venligst vedhæftede prisliste for opdatering.

Bordtelefon matrix.