Jablocom Essence – meget mere end en billig bordtelefon!

Salget af 3G bordtelefoner stiger støt, kendskabet hos virksomheds kunderne er blevet større og flere og flere forhandlere tager bordtelefonerne i sortiment. Dette vil vi gerne understøtte, ved at gøre opmærksom på nogle af de relevante features, som vores 3G bordtelefonerne understøtter og som måske ikke er almindelig kendte.

Jablocom Essence er vores billigste model, og sammenlignes derfor ofte med rigtig billige modeller fra andre producenter. Den sammenligning er dog ikke retfærdig. Jablocom Essence er i modsætning til de simpleste bordtelefoner, en avanceret 3G bordtelefon, som har mange features som virksomhedskunder sætter pris på.
Jablocom Essence leveres inkl. portaltjenesten JabloTool. Herfra administreres telefonen via Internettet.

Man kan tjekke opkald og læse sms, indlægge navne på hurtigtasterne, synkronisere kontakter på Google og Exchange samt opdatere firmware, alt sammen via Internettet.

Essence har 11 hurtigtaster, som alle har en LED lampe som blinker rødt ved ubesvaret opkald. Disse hurtigkalds taster kan foruden at bruges til direkte opkald ved kun 1 tryk, også programmeres til at indeholde omstillingskoder, så man kan omstille opkald ved kun 1 tastetryk!

Administrationen via Internettet sikrer at IT support i en virksomhed kan levere nye telefoner ud til medarbejdere og hjælpe med at sætte dem rigtigt op inkl. at kontakter synkroniseres med Outlook, uden fysisk at skulle være til stede.

Denne feature havde eksempelvis Deutsche Bahn stor glæde af da deres mere end 1700 Jablocom Essence telefoner skulle leveres ud til medarbejderne rundt omkring i Tyskland og efterfølgende serviceres.

JabloTool demonstreres online på YouTube på dette link: DEMO JabloTool

Ved brug af linket, kan man demonstrere brugen af og funktionaliteten i JabloTool uden selv at have en konto og tilmeldte telefoner. Du kan vælge, om du ønsker at se End User visning eller Administrator (telefon gruppe) visning. Når du er "logget ind" (ingen faktiske login er påkrævet) kan du klikke på fremhævede områder og se, hvad der sker. Når der er en side uden et fremhævet område, kan du klikke på siden, og det vil tage dig tilbage, eller du kan simpelthen gå tilbage i din browser.

Jablocom har også lavet en promotion video for brug af 3G bordtelefoner generelt. Den kan frit bruges i salgsarbejdet og findes her https://www.youtube.com/watch?v=bIzD84BGs0Q

Nye modeller fra Jablocom
Jablocom har netop lanceret en ny model af både Essense og Raven, som begge har en ekstern antenne adapter. Dermed kan der tilsluttes en ekstern antenne til telefonen i omgivelser med mindre god intern dækning. Teknisk set har man taget forbindelsen fra den interne antenne og ledt denne over til antenne stikket. Det betyder at der IKKE er en intern antenne i de modeller med eksternt antenne stik.

Vi håber ovenstående kan hjælpe jer til at sælge endnu flere Jablocom Essence bordtelefoner. Som Jablocom siger, så hører de kun fra kunderne, når de skal have nyt batteri. De har mange kunder, som stadig bruger de første modeller fra 2006, så det er produkter af høj kvalitet.