Nyheder fra vores leverandører.
MP70-4.jpg
AirLink MP70 4G LTE Router til køretøjer
AirLink® MP70 er en højtydende LTe /4G router udviklet specielt til køretøjer, beregnet for mobile missions kritiske applikationer indenfor blå blink, tll øvrige millitære / offentlige tjenester, øvrig transport og til folk i marken, som skal have adgang til forretningskritiske applikationer i realtid. AirLink MP70 byder på høj effekt, lang rækkevidde Gigabit Wi-Fi og Gigabit Ethernet, og op til 300 Mbps downlink-hastigheder over LTE-Advanced med fallback til 3G-netværk. MP70 forener køretøjets netværk med virksomhedens netværket og gør det muligt at bringe virksomhedens applikationer længere og hurtigere ud fra køretøjet end nogensinde før.​
Læs mere...
lufthavn-new.png
Jablocom Essence – meget mere end en billig bordtelefon!
Salget af 3G bordtelefoner stiger støt, kendskabet hos virksomheds kunderne er blevet større og flere og flere forhandlere tager bordtelefonerne i sortiment. Dette vil vi gerne understøtte, ved at gøre opmærksom på nogle af de relevante features, som vores 3G bordtelefonerne understøtter og som måske ikke er almindelig kendte.
Læs mere...
900-front-left.jpg
Nye produkter fra Cradlepoint
Cradlepoint udvider konstant sit sortiment af avancerede LTe routere med nye designs og features. Vi præsenterer løbende de nyeste routere til IoT (M2M), til failover / back-up af faste linjer, samt til installation i alle typer køretøjer, så snart de er klar til salg i Danmark. Se dem herunder.
Læs mere...
vanguard5530_mobile_angle2-n.jpg
Ny lynhurtig 4G router til professionelle kunder
Vi tager nu hul på årets sidste kvartal, traditionelt årets største for de fleste, og vi starter ud med at præsentere CalAmp – et i USA meget udbredt mærke inden for professionelle 4G/3G routere, trackere og andet kommunikationsudstyr.
Læs mere...
AirLink-ES440.png
Ny AirLink ES450 fra Sierra Wireless
Sierra Wireless har opgraderet AirLink sortimentet med AirLink ES450 som vil erstatte AirLink ES440 på sigt. Modem modulet er opgraderet til et nyt modem modul, som dækker flere LTE frekvenser internationalt. Der er fortsat 3 års garanti og AirLink ES450 sælges til samme pris som AirLink ES440.
Læs mere...