lufthavn-new.png
Jablocom Essence – meget mere end en billig bordtelefon!
Salget af 3G bordtelefoner stiger støt, kendskabet hos virksomheds kunderne er blevet større og flere og flere forhandlere tager bordtelefonerne i sortiment. Dette vil vi gerne understøtte, ved at gøre opmærksom på nogle af de relevante features, som vores 3G bordtelefonerne understøtter og som måske ikke er almindelig kendte.
Læs mere...
cor-ibr350-wsims-new.png
Nye produkter fra Cradlepoint
Cradlepoint udvider konstant sit sortiment af routere til mobilt bredbånd. Vi præsenterer her de nyeste routere til IoT (M2M), til failover / back-up af faste linjer, samt til installation i alle typer køretøjer.
Læs mere...
vanguard5530_mobile_angle2-n.jpg
Ny lynhurtig 4G router til professionelle kunder
Vi tager nu hul på årets sidste kvartal, traditionelt årets største for de fleste, og vi starter ud med at præsentere CalAmp – et i USA meget udbredt mærke inden for professionelle 4G/3G routere, trackere og andet kommunikationsudstyr.
Læs mere...
AirLink-ES440.png
Ny AirLink ES450 fra Sierra Wireless
Sierra Wireless har opgraderet AirLink sortimentet med AirLink ES450 som vil erstatte AirLink ES440 på sigt. Modem modulet er opgraderet til et nyt modem modul, som dækker flere LTE frekvenser internationalt. Der er fortsat 3 års garanti og AirLink ES450 sælges til samme pris som AirLink ES440.
Læs mere...
D2377-new.png
Ny 4G tester til måling af indendørs og udendørs dækning på mobilnettet
Vi præsenterer hermed vores første netværkstester, som understøtter 4G på diverse frekvenser og kan bruges overfor alle teleselskaber. Det har været et problem ikke at kunne teste dækning på 4G, især nu hvor udbredelsen af 4G sker i hele landet og vi er glade for at vi nu kan dække det behov, endda til en meget rimelig pris i forhold til de tidligere 2G og 3G testere.
Læs mere...