Nyheder fra vores leverandører.
Poynting WiFi antenner
Poynting Antennas har introduceret en række antenne nyheder, som vi forventer os meget af. Poynting har længe haft et WiFi antenne sortiment, som vi ikke har fokuseret på, men vi oplever stadig stigende efterspørgsel efter antenne som kan medvirke til at udbrede WiFi signalet udover et større område. Efterspørgslen kommer især fra virksomheder med større arealer i form af haller, lagre, værksteder, kontor miljøer samt på tværs af flere etager mv.
Læs mere...
MP70-4.jpg
AirLink MP70 4G LTE Router til køretøjer
AirLink® MP70 er en højtydende LTe /4G router udviklet specielt til køretøjer, beregnet for mobile missions kritiske applikationer indenfor blå blink, tll øvrige millitære / offentlige tjenester, øvrig transport og til folk i marken, som skal have adgang til forretningskritiske applikationer i realtid. AirLink MP70 byder på høj effekt, lang rækkevidde Gigabit Wi-Fi og Gigabit Ethernet, og op til 300 Mbps downlink-hastigheder over LTE-Advanced med fallback til 3G-netværk. MP70 forener køretøjets netværk med virksomhedens netværket og gør det muligt at bringe virksomhedens applikationer længere og hurtigere ud fra køretøjet end nogensinde før.​
Læs mere...
lufthavn-new.png
Jablocom Essence – meget mere end en billig bordtelefon!
Salget af 3G bordtelefoner stiger støt, kendskabet hos virksomheds kunderne er blevet større og flere og flere forhandlere tager bordtelefonerne i sortiment. Dette vil vi gerne understøtte, ved at gøre opmærksom på nogle af de relevante features, som vores 3G bordtelefonerne understøtter og som måske ikke er almindelig kendte.
Læs mere...
900-front-left.jpg
Nye produkter fra Cradlepoint
Cradlepoint udvider konstant sit sortiment af avancerede LTe routere med nye designs og features. Vi præsenterer løbende de nyeste routere til IoT (M2M), til failover / back-up af faste linjer, samt til installation i alle typer køretøjer, så snart de er klar til salg i Danmark. Se dem herunder.
Læs mere...
vanguard5530_mobile_angle2-n.jpg
Ny lynhurtig 4G router til professionelle kunder
Vi tager nu hul på årets sidste kvartal, traditionelt årets største for de fleste, og vi starter ud med at præsentere CalAmp – et i USA meget udbredt mærke inden for professionelle 4G/3G routere, trackere og andet kommunikationsudstyr.
Læs mere...